DIY grafiskt kollage

Jag har sett att grafiska kollage bubblar upp lite här och var på Instagram och Pinterest. De är både kul och väldigt enkla att göra själv - så idag tänkte jag visa er hur. Den senaste tiden så har jag samlat på mig ett gäng fina silkespapper från butiker och olika paket som jag fått, de passar ju perfekt för det här lilla projektet.

plathuset_diy_grafiskt_kollage_silkespapper.jpg

Varm rosa, orange och grå gör en fin färgskala ur min samling papper. Jag använde sen ett dricksglas som mall och klippte ut lite olika former med en cirkel som utgångsläge. Sol och kaffe på det så gick allt lite lättare!

plathuset_diy_grafiskt_kollage_silkespapper3.jpg
plathuset_diy_grafiskt_kollage_silkespapper2.jpg

Sedan provade jag runt med formerna till jag hittade en layout som jag gillade. Med några punkter papperslim på undersidan så fäste jag sen bitarna. Klart!

plathuset_diy_grafiskt_kollage_silkespapper4.jpg
plathuset_diy_grafiskt_kollage_silkespapper.jpg